Tot maandagochtend geen directe treinen tussen Den Haag en Utrecht

Geplaatst op vrijdag 03 januari 2020 @ 10:53 , 282 keer bekeken

Tot maandagochtend geen directe treinen tussen Den Haag en Utrecht

Tot maandagochtend geen directe treinen tussen Den Haag en Utrecht

03 januari 2020 08:56
Laatste update: een uur geleden

   

Tussen station Den Haag Centraal en Utrecht Centraal rijden tot maandagochtend 6 januari geen treinen in verband met herstelwerkzaamheden, zo meldt de NS vrijdag. Donderdag ontspoorde een trein bij station Voorburg, waardoor al het treinverkeer tussen Den Haag Ypenburg en Den Haag Centraal werd geschrapt.
 

Eerder werd gemeld dat de treinen niet zouden rijden tot en met vrijdagmiddag, maar de NS meldt vrijdagochtend dat deze verstoring verlengd is tot maandag 5.30 uur. De NS raadt reizigers aan om in de omgeving van Den Haag als alternatief de tram te pakken.
 

Treinreizigers tussen Den Haag en Utrecht en Amersfoort wordt geadviseerd om te reizen via Schiphol Airport. Mensen die tussen Den Haag Centraal en Gouda met de trein gaan, kunnen het beste via Rotterdam Centraal. De extra reistijd kan oplopen tot 45 minuten.
 

Donderdag raakte rond 13.00 uur een trein nabij station Voorburg van het spoor. Hoe dat kon gebeuren, wordt nog onderzocht door Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Niemand raakte gewond bij het ontsporen van de trein.
 

Door: NU.nl
Beeld: ProShots


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

molen starstarstarstarstar

Wat een fantastische club is dit toch. Men moet hiervan allemaal Lid worden.